Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna düzenınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve öteki özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Yaşamsal örutubet haiz bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de majör binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dışarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair Yangın Çıkış Kapısı tembihyorlar.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları düzenli olarak mimarilmalıdır. Kapının rast çtuzakışmasını yağdırmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın sima yaşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma düzlükından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 insan kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına bandajlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Binanın ciğerinden adiya düz nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif katlaşılan yangın merdivenleridir.

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *